Hjärtebarnsloppet
loading...

Hjärtebarnsloppet 2024 – Söndagen den 2 juni - välkomna!

Tillsammans för alla hjärtebarn för nionde året i rad! Den 2 juni är det dags för Hjärtebarnsloppet 2024 – denna gång gäller delta ”där du är” för alla!

2024 års Hjärtebarnslopp deltar vi alla där vi är – runt om i hela Sverige! Du kan då välja mellan att springa, gå eller rulla 5 km där du är någon gång under dagen den 2 juni. Där du vill, när du vill! Du kommer även att kunna registrera ditt lopp digitalt så att vi kan följa och peppa varandra i digitala kanaler. Hjärtebarnsloppet har för många blivit en fin tradition i början av juni varje år – vi hälsar både nya och återkommande deltagare välkomna!

Anmälningsavgiften går oavkortat till Hjärtebarnsfonden. Alla deltagare får Hjärtebarnsloppets unika medaljarmband skickad till sig i samband med loppet.

Hjärtebarnsloppet har 2016 - 2023 samlat in 1,2 miljoner kr till Hjärtebarnsfondens viktiga arbete för barn och ungdomar med hjärtfel! Tillsammans fortsätter vi nu denna viktiga och värdefulla insamling - genom det fantastiskt roliga och inkluderande Hjärtebarnsloppet!

Pris för att delta – alla genomför loppet på distans – ”där du är”!

  • Där du är vuxen: 150 kr/person
  • Där du är barn 6-15 år: 50 kr
  • Där du är barn 5 år och yngre: gratis
Det går att betala ett extra bidrag till Hjärtebarnsfonden i samband med anmälan på 50 kr, 100 kr eller 200 kr.
Alla anmälda får Hjärtebarnsloppets unika medaljarmband skickad till sig i samband med loppet.

Hjärtebarnsloppet arrangeras i samarbete mellan Marathongruppen (Hässelby SK och Spårvägens FK) och loppets initiativtagare Elin Becksmo och Anna-Maria Rosenberg till förmån för Hjärtebarnsfonden.

Ange hur många deltagare du önskar anmäla nedan.

Anmälan

st. anmälningar