TSM Running
loading...
Anmälan till TSM Running 2018/2019
Välkommen till TSM Running!
TSM hjälper dig att bli en bättre löpare och den gemensamma träningen gör det lättare och roligare för dig att komma i form till ASICS Stockholm Marathon 2019 eller andra långlopp under våren 2018.

TSM Stockholm: För dig som har möjlighet att komma regelbundet på den gemensamma träningen. I TSM ingår, ledarledda träningar från december-maj), ett webbaserat träningsprogram, en långärmad träningströja, rehabträning vid behov, hjälp att komma i kontakt med medicinsk expertis samt rabatterad startavgift till Premiärmilen. Medlemskapen ger även rabatt på löparprodukter Running Store och på TSM´s träningsläger.

TSM Distans: Du som tränar för ASICS Stockholm Marathon eller annat långlopp och inte bor i Stockholm eller inte närvara så ofta på träningen kan vara distansmedlem. Du har rätt att vara med vid sex träningstillfällen. Övrig service som ingår i TSM gäller även distansmedlemmar.

TSM Indoor Running by ASICS TSM:s populära träningspass i Sätrahallen under ledning av Anders Szalkai kommer tillbaka även 2019. Träningen pågår under sju torsdagskvällar med start i slutet av januari. Du kan anmäla dig enbart till Indoor träningen nedan eller välja den som ett tillägg då du anmäler dig till TSM.
Ange antalet deltagare du vill anmäla nedan.

Anmälningsavgifter:
TSM Stockholm: 995 kr
TSM distans: 600 kr
TSM Indoor Running: 200 kr för TSM medlemmar och 300 kr för icke medlemmar
TSM Anmälan