Vårruset
loading...

Anmälan maj, juni 2024

Välkommen med din anmälan till Vårruset!

Bli en del av rörelsen som stärker kvinnors hälsa. Genom din anmälan till Vårruset bidrar du inte bara till ditt egna välbefinnande, utan även till ett större mål. Håll utkik på vår hemsida där vi snart avslöjar vilket livsviktigt initiativ som får ta del av donationen. Tillsammans skapar vi förändring!

Vårruset arrangeras under perioden 13 maj-13 juni 2024. Du kan välja mellan 16 orter där hela Vårruset turnégäng kommer vara på plats. I år introduceras Vårruset Light som komplement till den ordinarie turnén. Det är exakt samma lopp som tidigare och allt det roliga ingår: 2,5 eller 5 km (tidtagning eller Fun Run), medalj, målpåse och picknick till alla lag, men vi har inte lika många sponsorer på plats. Vårruset Light finns bara i Falun, Umeå, Uppsala och Kalmar.

Det går att anmäla sig individuellt eller som ett lag. Ett lag består av 5 st personer (OBS nytt för 2024, tidigare var ett lag 6 personer). I ett lag kan det ingå löpare från både tidtagning och Fun Run (utan tidtagning) klassen.

Anmälan är öppen till en timme innan start på respektive Vårrus.

Klasser: Tidtagning och Fun Run (Göteborg erbjuder även distansen 10 km tidtagning). Fun Run klassen har två distanser 5 eller 2,5 km. Man väljer själv på plats vilken sträcka man springer. I tidtagningsklassen är sträckan 5 km.

Rekommenderad minålder per distans:
10 km: 15 år. I vuxens sällskap 13 år.
5 km: 13 år. I vuxens sällskap 11 år.
2,5 km: 11 år. I vuxens sällskap 7 år.

Anmälningsavgifter:
Vårrusets anmälningsavgift är indelad i olika steg och är olika beroende på vilka klass och vilken period du anmäler dig.
För mer info om prisperioderna klicka här anmälningsavgifter
Du ser även aktuellt pris i nästa steg i anmälan.

Vårruset digitalt
Anmälningsavgift 255 kr under hela anmälningsperioden

För ytterligare information om Vårruset, klicka här

T-shirt: 245 kr, frakt tillkommer.

Ange antalet lag och/eller individuella deltagare du önskar anmäla.

Genom att anmäla dig måste du godkänna Marathongruppens och Vårrusets allmänna villkor
Godkännandet sker i anmälningsformuläret.

Välj Vårruset evenemang